Ontmoet de perfecte date in utrecht

RoBBi_e uit Utrecht zoekt een date met de vrouw van zijn dromen

Nog steeds de vrouw van mijn dromen niet gevonden.

Hallo ik ben Robbie. Ik woon in Utrecht. Ik werk als operator bij een groot internationaal bedrijf. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport zo fiets ik iedere dag 30 km heen en terug naar mijn werk. (als het niet regent) en bezoek ik 2x per week ook de sportschool. Momenteel heb ik nog steeds niet de vrouw van mijn dromen gevonden en ben ik dus single. Dat is ook de reden dat ik me hier heb aangemeld, want misschien is de vrouw van mijn dromen ook wel bezig met de man van haar dromen te zoeken hier. Echte voorkeuren over hoe je er uit zou moeten zien heb ik niet, ik vind de klik belangrijker tussen ons. Als we elkaar ontmoeten voor een afspraakje dan lijkt het me leuk om eerst samen wat te gaan drinken en dan te gaan kijken hoe we verder gaan. Eventueel een etentje en bioscoopje als we elkaar leuk vinden?
 


Naam:RoBBi_e
Leeftijd:33 jaar
Haarkleur:grijs
Kleur Ogen:bruin
Lengte:165-170
Postuur:Atletisch
Cupmaat:XL
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
Woonplaatsutrecht
ProvincieUtrecht
ZoektVrouw
Over Mij
Hallo Robbie, werk als operator bij een groot internationaal bedrijf. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport zo fiets ik iedere dag 30 km heen en terug naar mijn werk. (als het niet regent) en bezoek 2x per week ook de sportschool. Momenteel nog steeds niet de vrouw van mijn dromen gevonden.
Over Jou
De vrouw waar ik iedere nacht van droom. Nee zonder gekheid geen echte voorkeuren het klikt of het klikt niet de rest komt later!
Totaal
9,5

Daten met RoBBi_e

Wil je een date met RoBBi_e uit utrecht? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Utrecht in ons systeem zoals RoBBi_e die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!