Ontmoet de perfecte date in Soest

Latje uit Zoest zoekt een afspraakje met een romantische man

Op zoek naar geluk in het leven.

Hallo leuke mannen ik ben Latje, 36 jaar en ik ben woonachting in Soest. Ik heb een heel goed sociaal leven, best veel vriendinnen en vrienden maar die ene man met wie ik mijn leven graag zou willen delen ben ik helaas nog niet tegen gekomen en daarom heb ik mezelf hier aangemeld. Ik ben snel verliefd en dat maakt mij ook kwetsbaar daar ben ik me ondertussen erg bewust van geworden en ook wel wat sceptischer. Verder ben ik een gevoelige talentvolle jongen en ik ben op zoek naar geluk in het leven. Ik hou dan ook veel van genieten en alles hoeft van mij niet zo serieus, behalve dan een relatie.
Stuur je mij een leuk bericht dan krijg je altijd een leuke reactie terug van mij. Uiterlijk is voor mij niet het allerbelangrijkste eerlijkheid duurt het langst, wel hou ik van mannen die ook romantisch zijn van aard. Ik hoop dat in jou ook tegen te mogen komen als wij samen op een date gaan. 


Naam:Latje
Leeftijd:36 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:165-170
Postuur:Slank
Cupmaat:XL
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsSoest
ProvincieUtrecht
ZoektMan
Over Mij
Ben snel verliefd dat maakt mij ook kwetsbaar. Gevoelige talentvolle jongen die opzoek is naar geluk in het leven al moet ik mijzelf omschrijven.
Over Jou
Een leuk bericht krijgt altijd een leuke reactie terug van mij. Uiterlijk is voor mij niet het allerbelangrijkste eerlijkheid duurt het langst!
Totaal
9,5

Daten met Latje

Wil je een date met Latje uit Soest? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Utrecht in ons systeem zoals Latje die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!