Ontmoet de perfecte date in Utrecht

Helma uit Utrecht zoekt een date met een lieve man.

Ik zoek de man waar mijn hartje van over gaat slaan!

Hallo, ik ben Helma uit Utrecht. Ik ben 26 jaar en ik werk in de thuiszorg waar ik tegelijkertijd ook nog een opleiding volg tot verzorgende. Ik ben een spontane lieve meid die af en toe wat naïef is, zo ook in de liefde. Soms loopt het leven die je wenst heel anders dan  dat je van  te voren had kunnen bedenken en soms is dat maar goed ook het kan je behoeden voor domme fouten. Nu ben ik weer op zoek naar de liefde van mijn leven en daar neem ik uitgebreid de tijd voor. Ik ga nu niet meteen vertellen wat ik verwacht van een man of hoe je zou moeten zijn. Ik zie liever hoe je daadwerkelijk bent. Ik ben me er van  bewust dat een man veranderen geen slimme keus is en wacht dan ook geduldig af tot ik die man gevonden heb waarvan mijn hartje meteen van over gaat slaan. Vind je me leuk en neem je mij mee op een romantische afspraak?


Naam:Helma
Leeftijd:26 jaar
Haarkleur:blond
Kleur Ogen:blauw
Lengte:165-170
Postuur:Normaal
Cupmaat:cup C
Uiterlijkblank
Opleiding:LBO
Tattoo:Ja
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsUtrecht
ProvincieUtrecht
ZoektMan
Over Mij
Heb een domme vergissing gemaakt, de liefde van mijn leven had opeens andere plannen, uiteindelijk gekozen voor iemand anders en zelfs mee getrouwd. Echter is hij niet degene waarna ik opzoek was. Gelukkig hebben we nog geen kinderen. Zodoende hier opzoek naar iets wat mist in mijn leven.
Over Jou
Heb een type in mijn hoofd, maar dat verklap ik niet heb liever dat je jezelf voordoet zoals je ook werkelijk bent!
Totaal
9,5

Daten met Helma

Wil je een date met Helma uit Utrecht? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Utrecht in ons systeem zoals Helma die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!