Ontmoet de perfecte date in Utrecht

*_*Joost*_* uit Utrecht zoekt een lieve man voor meerdere sexdate's

Ik weet hoe ik een man moet pleasen!

Hi, ik ben Joost. Als ik voor een man ga dan duik ik er ook helemaal met mijn ziel en zaligheid in daardoor ben ik al vaak teleurgesteld en op mijn hart getrapt maar ik ben van mening dat geloven in de goedheid van de mens de enige manier is om te leven. Welke lieve man gaat mij overtuigen van mij gelijk? Ik ben toe aan een lieve man die ik even lekker kan vastpakken als ik de dagelijkse stress weer heb gehad. Heb jij een leuk sociaal leven en het beste voor met mensen. Zie je er leuk uit en weet je wat je wilt in het leven. Kom dan maar hier. Ik weet hoe ik een man moet pleasen. Ik zoek dan ook niet een geil afspraakje voor een keertje maar eigenlijk toch wel meerdere keren en ik heb een klein beetje de hoop dat ik zo die man vind waarmee ik verder wil, en zo niet dan hebben we samen in ieder geval een heerlijke tijd gehad toch? Ik kom trouwens uit Utrecht en heb vervoer ;-)


Naam:*_*Joost*_*
Leeftijd:26 jaar
Haarkleur:blond
Kleur Ogen:bruin
Lengte:165-170
Postuur:Atletisch
Cupmaat:XL
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsUtrecht
ProvincieUtrecht
ZoektMan
Over Mij
Ben al vaak teleurgesteld en op mijn hart getrapt maar ben van mening dat geloven in de goedheid van de mens de enige manier is om te leven. Welke lieve man gaat mij overtuigen van mij gelijk. Ben toe aan een lieve man die ik even lekker kan vastpakken als ik de dagelijkse stress weer heb gehad.
Over Jou
heb jij een leuk social leven en het best voor met mensen. Zie je er leuk uit en weet je wat je wilt in het leven. Kom dan maar hier. Ik weet hoe ik een man moet pleasen.
Totaal
9,5

Daten met *_*Joost*_*

Wil je een date met *_*Joost*_* uit Utrecht? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Utrecht in ons systeem zoals *_*Joost*_* die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!